Inköpare sökes

Gustafsborg expanderar och söker medarbetare inom virkesinköp och skogsförvaltning.

 

Vi söker en inköpare som vill vara med och utveckla våra tjänster inom avverkningsuppdrag och skogsförvaltning. Som person är du målmedveten, initiativrik och har god samarbetsförmåga och vill skapa långsiktiga relationer med skogsägare inom ditt område.

 

Vi erbjuder en stimulerande heltidstjänst med placering i Perstorp. Dina ansökningshandlingar skickar du senast den 15 juli till jnm@gustafsborg.se. Har du frågor ringer du VD Mikael Jönsson 0435-340 23 eller Bo Björnestrand 0435-46 90 98.

 

      Gustafsborg äger och förvaltar skogsmark i södra Götaland. Vi

         utför avverkningsuppdrag och skogsvårdstjänster, bedriver

verksamhet inom biobränslehantering framförallt inom skogsbränsle

 

Gustafsborgs Säteri AB, Vinnarp 100, 284 91 Perstorp. www.gustafsborg.se