JOBBA HOS OSS

Vill du bli en del av ett gäng som älskar skog & mark?

Virkesadministratör

Är du intresserad av ett administrativt yrke inom skogsindustrin?  Vår nuvarande virkesadministratör kommer snart att gå i pension varför vi nu söker en ny medarbetare till denna befattning, med placeringsort i Perstorp.

Gustafsborg står inför en spännande framtid, där vi behöver förstärkning av en duktig medarbetare, och hoppas att just du vill vara med oss på denna resa.  Som virkesadministratör är du ett viktigt stöd i arbetet kring våra virkesaffärer med de lokala skogsägarna genom bl a löpande administration, fakturering, uppföljning och redovisning. Inom Gustafsborg är du en del av en stark gemenskap där vi tillsammans skapar förutsättningar för att alla medarbetare ska nå sin fulla potential.

Vi söker dig som har:

  • Ekonomisk utbildning på minst gymnasienivå och/eller erfarenhet av administrativt arbete, gärna inom skogsindustrin
  • God struktur, noggrannhet och administrativ förmåga
  • Trivs med ett självständigt arbete och eget ansvar, med förmågan till ett gott samarbete med de andra i teamet
  • Flexibelt förhållningssätt och en hög känsla för service

Har du frågor är du välkommen att kontakta Mikael Jönsson, VD  070 792 41 94, jnm@gustafsborg.se eller Fredrik Dahl, Skogschef 070 976 17 39, dlf@gustafsborg.se . Du söker tjänsten genom att skicka din ansökan till jnm@gustafsborg.se

Välkommen till oss på Gustafsborg!

Gustafsborg är ett fristående fullserviceföretag som förvaltar skogsfastigheter, utför avverkningsuppdrag, producerar samt köper och säljer skogsbränsle i Skåne och dess närområde. Gustafsborg har en historia sedan 1867. Vi har ett eget skogsinnehav på 6 500 hektar och omsätter idag ca 120 mkr och har 11 st anställda. Verksamheterna hanterar årligen ca 150 000 m3fub virke och med en omsättning på ca 280 GWh skogsbränsle tillhör vi en av de större aktörerna på skogsbränsle i närområdet. Vi värnar, skogen, vår miljö, våra medarbetare och våra kunder.

Spontan ansökan

Vill du skicka in din CV till framtida tjänster så välkomnar vi det via e-post: info@gustafsborg.se